[Afisz. Incipit] Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację urządza ... Tydzień Partyzanta. - Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem urczoystości w Gdyni, Gdańsku i Sopocie w dniach 1.08.-8.08.1948 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.