Danzig Alter Beischlag (Karpfenseigen) / Paul Kreisel. - Kreisel, Paul (1891-1982) (W. F. Burau, 1916)
Przedstawia obraz namalowany w 1916 roku przez Paula Kreisela : Przedproże kamienicy nr 15 na ul. Karpiej w Gdańsku.