Martwa natura. Ryby - Kuran-Bogucka, Irena (1920-1995). ([Gdańsk], 1959)
Przedstawia kilka ryb ułożonych na stole.
Tyt., sygn. aut. i data dopisane ołówkiem ręką aut. poniżej kompoz. Miejsce wyd. wg działalności aut.