Uroczystości obchodu święta 1-szego majowego. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o koncercie w sali Teatru Wybrzeża.
Keywords: Święto Pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła