Ex Libris Jerzy Stuhr / Jerzy Napieracz. - Napieracz, Jerzy (1929-2018) (1997)
Biegnąca sylwetka mężczyny podtrzymującego taśmię filmową, obok maska teatralna, u góry napis: Ex Libris Jerzy Stuhr. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.