Ex libris marii bukowskiej / M. G. - Grygułło, Mirosław (1925-1963) ([wydawca nieznany], 1960)
Kompas na tle czekana, pośrodku napis: ex libris marii bukowskiej. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji.