[Afisz teatralny. Incipit] Stanisława Przybyszewska - Thermidor / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 11.03.1972 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria Marek Okopiński, współpraca reżyserska Stanisław Hebanowski, scenografia Ali Bunsch.