Ex Libris T. Solskiego / Jan Hasso-Agopsowicz. - Hasso-Agopsowicz, Jan (1915-1982) (1962)
Tarcza, pośrodku gwiazda sześcioramienna z krzyżem egipskim w środku, wokoło wąż zjadający własny ogon oraz symbole słońca i księżyca. Napis rozdzielony skarabeuszami: Ex Libris T. Solskiego.