[Spółdzielczy Dom Handlowy w Gdańsku-Wrzeszczu] / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1945)
Przedstawia budynek Spółdzielczego Domu Handlowego przy ulicy Grunwaldzkiej w Gdańsku-Wrzeszczu, około 1960 roku.