[Afisz. Incipit] Zawody o mistrzostwo I-szej Ligi Kolejarz Szczecin Gwardia Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o meczu, który odbył się 6.02.1955 r. w hali sportowej we Wrzeszczu, ul. Słowackiego.