Ex - Libris Hans Von Bergmann H. Fischer. - Fischer, Helma (ok. 1875-ok. 1930) (1895)
Przedstawia ruiny wieży na urwistym brzegu. Poniżej na otwartej księdze napis: Ex - Libris, a na banderoli Hans Von Bergmann. Sygn. aut. HFischer w obrębie kompoz.