Mieszaniny literacko-artystyczne. Cz. 1 - Sienkiewicz, Henryk (1846-1916).; Chrzanowski, Ignacy (1866-1940).; Redakcja "Tygodnika Ilustrowanego".; Piotr Laskauer i S-ka. (Warszawa : Nakład Redakcyi Tygodnika Illustrowanego, 1902)
Rec. pt. Mięszaniny literacko-artystyczne w "Niwie" 1879-1881 [w:] Sienkiewicz jako feljetonista : zapomniane kartki z teki Litwosa : (1873-1883) / Ferdynand Hoesick. - Warszawa, 1902, s. 205-306.
Estr.
Dostępne online.
Keywords: Felietony polskie -- 1870-1914.