[Afisz. Incipit] Zawody bokserskie Kolejarz Poznań II-liga - Związkowiec Gdynia ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zawodach, które odbyły się w gdyńskiej Hali M.T.G. przy ul. Waszyngtona.