[Afisz. Incipit] Zawody bokserskie Kolejarz Poznań II-liga - Związkowiec Gdynia ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zawodach, które odbyły się w gdyńskiej Hali M.T.G. przy ul. Waszyngtona.
Keywords: Boks -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.