Rewie Mody : pod hasłem przekrój mody letniej i letnia moda w "Przekroju". (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o Rewii, która miała miejsce w Teatrze "Wybrzeże" 06.07.1947 r.
Keywords: Moda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne