[Afisz. Incipit] Sala Państwowego Teatru "Wybrzeże" ... odbędzie się ... wielki koncert chórów ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie 16.10.1949 r.
Keywords: Chóry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.