Ulica Św. Ducha, przygotowanie rzeźb i ornamentów w pracowni rzeźbiarsko-kamieniarskiej [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia pracę w pracowni rzeźbiarsko-kamieniarskiej przy ul. Św. Ducha, 1953 r.