[Brama obozu w Stutthof] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1985)
Przedstawia bramę wjazdową do obozu Stutthof, około 1985 r.
Tytuł nadany przez katalogującego. Data na podstawie przedstawienia bramy.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Stutthof; Stutthof (Polska ; obóz koncentracyjny) -- fotografie