Rolnicy, myśliwi i drobni hodowcy nie niszczcie skór futerkowych. (Gdynia : [s.n.], 1946)
Ulotka apelująca o nie niszczenie futerek drobnych zwierząt.
Keywords: Skóry zwierzęce -- produkcja i handel -- Polska -- 1945-1970.; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne