Exlibris H. Poddębskiego / [Marian Wawrzeniecki]. - Wawrzeniecki, Marian (1863-1943) ([wydawca nieznany], 1923)
Naga kobieta pod posągiem Światowida, napis u góry: Exlibris, pionowo z lewej strony: H. Poddębskiego.