[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej ... urządza ... zabawę taneczną. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie tanecznej 23.10.1949 r. w sali Rzemiosła we Wrzeszczu.