Wizyta członków KC PZPR w Gdańsku - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1957)
Przedstawia od lewej premiera Józef Cyrankiewicza, Wiesława Gomółki, Jana Ptasińskiego, Aleksandera Zawadzkiego idących ulicą Długą w Gdańsku, 1957 rok.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Cyrankiewicz, Józef -- (1911-1989) -- fotografie; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk