Inge Rōdel [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1971)
Przedstawia stojącego orła, z lewej strony napis: Inge Rōdel. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod przedstawieniem ołówkiem autograf aut. i data.