Ex Libris Erika Selle W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1988)
Przedstawia oset, koło którego fruwają dwa motyle, z prawej strony napis: Ex Libris Erika Selle. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.