Ex Libris Josef Kylhof F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1964)
Przedstawia centaura porywającego dziewczynę, w głębi Herkules. U dołu napis: Ex Libris Josef Kylhof. Sygn. aut. w obrębie kompoz.