Ex Libris Josef Kylhof - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Kylhof, Josef ([S.l., 1964)
Przedstawia centaura porywającego dziewczynę, w głębi Herkules. U dołu napis: Ex Libris Josef Kylhof. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Pod odciskiem płyty autograf aut. Data ołówkiem na odwrocie.