Wiara w czasach niewiary : rozmowy o współczesnej religijności - Bielska-Krawczyk, Joanna (1968- ).; Burszta, Wojciech J. (1957-2021).; Dobroczyński, Bartłomiej (1958- ).; Kłoczowski, Jan Andrzej (1937-2025).; Knabit, Leon (1929- ).; Mech, Krzysztof (1961- ).; Nawara, Maksymilian (1979- ).; Wieczorek, Robert (1966- ).; Zanussi, Krzysztof (1939- ).; Tyc, Andrzej (1942- ).; Bielik-Robson, Agata (1966- ).; Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. (Kraków : Wydawnictwo Znak, 2017)
Zapisy rozmów przeprowadzonych w l. 2015-2017 z: Agata Bielik-Robson, Wojciech Burszta, Bartłomiej Dobroczyński, Jan Andrzej Kłoczowski OP, Lech Knabit OSB, Krzysztof Mech, Maksymilian Nawara OSB, Andrzej Tyc, Robert Wieczorek OFMCap, Krzysztof Zanussi.
Na okładce nazwy rozmówców w kolejności alfabetycznej.
Dostępna także jako e-book.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; 1989-2000; 2001-; Doświadczenie religijne; Religijność -- aspekt społeczny -- 1990-.; Duchowość chrześcijańska; Duchowość religijna; Laicyzacja; Antologia; Wywiad dziennikarski