Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, attyka renesansowa II, przed konserwacją [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1952)
Przedstawia fragment renesansowej attyki Ratusza Głównego Miasta, przed konserwacją, 1952 r.