Ex Libris Lou Asperslag F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1957)
Przedstawia drzewo, w którego koronie umieszczono portret Linneusza. Z lewej strony pnia drzewa umieszczony jest żuk, z prawej struktura kryształu. U dou pnia szarfa z napisem: Ex Libris Lou Asperlag. W górnej części łacińska inskrypcja: Mineralia Crescunt, Vegetabilia Crecunt Et Vivunt; Animalia Crescunt, Vivunt Et Sentiunt. Sygn. aut. w obrębie kompoz.