Ex Libris Lou Asperslag - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Asperslagh, Lou (1893-1949). ([S.l., 1957)
Przedstawia drzewo, w którego koronie umieszczono portret Linneusza. Z lewej strony pnia drzewa umieszczony jest żuk, z prawej struktura kryształu. U dou pnia szarfa z napisem: Ex Libris Lou Asperlag. W górnej części łacińska inskrypcja: Mineralia Crescunt, Vegetabilia Crecunt Et Vivunt; Animalia Crescunt, Vivunt Et Sentiunt. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Pod wyciskiem płyty autograf aut. Data wg bibliogr.
Strona, 10.07.2014 http://exlibris-deg.de/publikationen/vorlaeufige-opus-listen/saez-julio-fernandez-e/index.html