[Afisz. Incipit] Sekcja Mlodziezowa Zwiazku b. wiezniów Polit. w Elblagu urządza "Zabawę leśną" ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o imprezie 8.06.1947 r. w Bażantarni pod hasłem "Elbląg pomaga więźniom politycznym".