[Ulotka. Incipit] Pädagogische Osterwoche in Danzig vom 14. bis 17. April 1924 : Vorträge und Besichtigungen. (Danzig : [wydawca nieznany], 1924)
Ulotka z programem wydarzenia.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne