Z Bibljoteki [!] T. Lesznera Stanisław Przybyszewski Dzieła / [S. Mrożewski]. - Mrożewski, Stefan (1894-1975) (1943)
Przedstawia Pegaza, obok którego stoi mężczyzna z batem. Napis u góry: Stanisław Przybyszewski Dzieła, u dołu: Z Bibljoteki T. Lesznera.