Z Bibljoteki [!] T. Lesznera Stanisław Przybyszewski Dzieła - Mrożewski, Stefan (1894-1975).; Leszner, Tadeusz (1895-1967). ([S. l., 1943)
Przedstawia Pegaza, obok którego stoi mężczyzna z batem. Napis u góry: Stanisław Przybyszewski Dzieła, u dołu: Z Bibljoteki T. Lesznera.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie. Data wg podanej bibliogr.
Strona, dostęp 08.06.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.