Wojewódzka Stacja Krwiodawstwa / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1976)
Przedstawia pracowników Wojewódzkiej Stacji Krwiodawstwa w Gdańsku, 10 listopada 1976 r.