[Afisz teatralny. Incipit:] Zespół Teatralny Towarzystwa Teatrów i Muzyki Ludowej odegra sztukę p.t. "Baśka". (Starogard : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu w grudniu 1947 r.
Keywords: Teatry -- Polska -- Starogard Gdański -- 1945-1970 -- druki ulotne