Robert Mallet - Gra o pięć minut : Sztuka w 14 obrazach = (L'équipage au complet) / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1959)
Program teatralny premiery w Teatrze Kameralnym w Sopocie 17.04.1959 r. Reżyseria: Zygmunt Hübner, scenografia: Feliks Krassowski.