Lista posłow i deputowanych na Seym 1809 roku. (s.n., 1809)
Druk ulotny zaw. listę posłów i deputowanych na Sejm 1809 r. z Departamentu warszawskiego, poznańskiego, kaliskiego bydgoskiego, płockiego, łomżynskiego.