Lista posłow i deputowanych na Seym 1809 roku. ([Warszawa : s.n., 1809)
Druk ulotny zaw. listę posłów i deputowanych na Sejm 1809 r. z Departamentu warszawskiego, poznańskiego, kaliskiego bydgoskiego, płockiego, łomżynskiego.
Tyt. nagł.
BNPol online
Keywords: Księstwo Warszawskie. -- Sejm -- źródła; Parlamentarzyści -- Polska -- 19 w. -- spisy; Druki ulotne -- 19 w