Ex Libris Czesława Miłosza 10 XII 80 / Józef Józak. - Józak, Józef (1951- ). (1981)
W nieregularnym owalu ptak z rozpostartymi skrzydłami, na obramowaniu napis: Ex Libris Czesława Miłosza 10 XII 80. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.