[Afisz. Incipit:] Kongregacja Mariańska przy Farze św. Krzyża w Tczewie urządza ... Przedstawienie Wielkopostne pod tyt: "Gdzie jesteś Panie" ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 16 i 18 marca 1947 r. w auli Gimnazjum Ogólnokształcącego przy ul. Stalina w Tczewie.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.