[Afisz. Incipit] Ogloszenie w związku z 1-szą rocznicą zwycięstwa nad hitlerowskimi Niemcami ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z programem obchodu uroczystości Święta Zwycięstwa 8-9 maja 1946 r.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.