Nowe czasy - nowe nazwy - Kopertowska, Danuta (1935-2010). (1999)
Zmiany w miejskim nazewnictwie Kielc.
Tytuł nagłówkowy.
Artykuł zawiera tabelę.
Keywords: Ulice -- nazwy -- Polska -- Kielce -- 1970-2000.