[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Wojewody Gdańskiego z dn. 1 października 1948 o obowiązku wymiany pozwoleń na prowadzenie pojazdów mechanicznych / Wojewoda. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz z treścią obwieszczenia.