[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Wojewody Gdańskiego z dn. 1 października 1948 o obowiązku wymiany pozwoleń na prowadzenie pojazdów mechanicznych - Województwo Gdańskie (Polska). Urząd Wojewódzki (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z treścią obwieszczenia.
Pod tekstem: Wojewoda wz. (-) B. Podhorski-Piotrowski.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła