[Afisz. Incipit] Zarządzenie uzupełniające w przedmiocie stosowania ... / Prezydent Miasta Gdyni. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o nakazie przestrzegania przepisów meldunkowych i przepisów o publicznej gospodarce lokalami.