Ex Libris J. Piepki - Stryjec, Ryszard (1932-1997).; Piepka, Jan (1926-2001). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1972)
Siedzący gryf, u góry napis: Ex Libris J. Piepki, pod wyobrażeniem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data i technika graficzna.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.