Ex libris L. Jirincova / Bronisław J. Tomecki. - Tomecki, Bronisław Józef (1905-1994) (1973)
Dwa okręty żaglowe na morzu, u dołu napis: ex libris L. Jirincova, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.