Ex Libris Kees Samson - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Samson, Kees. ([Gdynia, 1988)
Przedstawia wojownika powożącego kwadrygą. U dołu napis: Ex Libris Kees Samson. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999