O słupy graniczne na Odrze, Nissie i Bałtyku. (Kraków : [wydawca nieznany], 1945)
Plakat propagandowy. Polska w nowych granicach. Ziemie odzyskane zaznaczone na brązowo; strzałki wskazujące nowe granice.
Keywords: Dawne terytoria niemieckie na Wschodzie -- 1945-1970 -- druki ulotne; Plakaty -- 1945-1970.; Plakat